Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

                 Tarjoukset

               Uutuudet  

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.lue lisää

Lexington – Klassisen tyylikkäissä tapeteissa tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä .Lue lisää

 

 

 

  Kaikilla mausteilla   lue lisää

Uutiset

Sisä-Suomen lehti 29.11.2016

lue lisää

Äänekoskelle avautuu uusi kaupan keskittymä

kun Keittiö ja Talokeskus ja Rakentajan Pysäkki yhdistää  voimansa.

Keittiö ja Talokeskus on ostanut Rakentajan Pysäkki Oy:n liiketoiminnan.

Yhtiön nimenä jatkaa Rakentajan Pysäkki.Tehtaankadulla on muutto myynti 30.11.2016 asti.

1.12.2016 alkaen Rakentajan Pysäkkin toiminta siirtyy Koukkuniemenkatu 6 Äänekoskelle.

Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Anssi Paavilainen puh.0500547336

www.rakentajanpysäkki.fi

 

 

   

 

Lattia on kodin suurin sisustuspinta

Mikä tuntuisi kotoisalta jalkojesi alla? Nariseva lautalattia, helppohoitoinen laminaatti, klassinen parketti vai ehkä trendikäs muovimatto?

Lattiamateriaali kannattaa valita elämäntilanteen ja tilan käyttötarkoituksen mukaan. Parketti on ikisuosikki; aina ylellinen klassikko ja kestävä valinta. Kotisi tyylistä riippuen voit valita parketin joko perinteisistä, ajattomista puulaaduista (esim. tammi) tai eksoottisemmista, tummista sävyistä. Valkolakattu Saarni puolestaan antaa tilaan valoa ja avartaa. Mahdollisuuksia on monta!

Tyylikäs ja helppo PURELOC-vinyylilankkulattia

Pureloc on uusi vinyylilankkulattia, jossa on taittopontti. Hyvin kosteutta kestävä lattiavaihtoehto kotikäyttöön, se on kestävä, mukava ja erittäin helppo asentaa.

Asenna parketti helposti itse

Polarwood -parkettilattioissamme on ns. taittopontti, jonka avulla asentaminen on helppoa. Parketti on kestävä vaihtoehto, joka nostaa asunnon arvoa ja on miellyttävän luonnollinen vaihtoehto.

Huoleton ja kestävä laminaattilattia, ROOMS uutuutena Värisilmässä

Värisilmässä on avautunut uudenlainen lattianpäällystekokonaisuus nimeltään ROOMS. Sen ajatuksena on auttaa asiakkaita löytämään omaan sisustustyyliin sopiva premium-luokan laminaattilattia. Tässä lattiakonseptissa on huomioitu erityisesti tuotteiden ulkonäkö ja käyttökohteet. Värisilmän laminaattilattiavalikoima on erittäin monipuolinen ja laaja. Vaihtoehtoja löytyy erilaisissa laatuluokissa ja kuosivaihtoehdoissa runsaasti. Laminaatin etuna on, että lattia on helppo vaihtaa uuteen.

ROOMS erottuu edukseen

Tässä lattiakonseptissa on huomioitu erityisesti tuotteiden ulkonäkö ja käyttökohteet. Lisäksi kaikissa ROOMS-malleissa on asennusta helpottava 5G-päätypontti.ROOMS lähtee tuotteista ja erilaisten tyylien kohtaamisesta. Jokaisessa mallistossa on tavoitteena löytää harmoninen kokonaisuus mallien, kuosien, värien ja käyttöominaisuuksien kesken. ROOMS-tuotteet erottuvat myymälöissämme näyttävyydellään ja selkeydellään, ne kertovat asiakkaalle premium-luokan laminaattitarjonnasta. 30 erilaista laminaattimallia on jaettu neljään eri mallistoon Penthouse, Loft, Suite ja Studio, jossa jokaisella on oma tarinansa.

Penthouse             Loft             Suite             Studio

 

Värisilmässä ikoniset Villeroy & Boch -laminaattitilattiat yksinoikeudella

Värisilmä on tuonut yksinoikeudella Suomeen maailmankuulun sisustustalon Villeroy & Bochin laminaattilattiamalliston. Neljä mallistoa – Cosmopolitan, Heritage, Contemporary ja Country – sisältävä kokonaisuus on tyyli- ja laatutietoisen valinta. Ikonisen brändin tuotteet edustavat saksalaista korkeaa laatua sekä teknistä edistyksellisyyttä, ja niiden elinkaari on keskimääräistä pidempi.

Cosmopolitan     Heritage     Contemporary    Country

Lattia rullalla

Muovilattia on trendituote, jossa on nyt upeat ja rohkeat värit. Se on lisäksi hyvin käytännöllinen ja helppo asentaa; leveästä rullasta saa yhtenäisen ja saumattoman pinnan.

Viimeisin lattiauutuus on vanha tuttu korkki. Lukkopontilliset korkki- ja vinyylikorkkilattia on jalalle mukava, uusiutuva luonnonmateriaali, joka tuo sisustukseen lämpöä. Korkkilattioiden värivalikoima elää tätä päivää; vaihtoehdot on valittu tämän hetken sisustustrendien mukaan. 

Kysy muista lattiavaihtoehdoista Värisilmä-liikkeestä!