Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

                 Tarjoukset

               Uutuudet  

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.lue lisää

Lexington – Klassisen tyylikkäissä tapeteissa tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä .Lue lisää

 

 

 

  Kaikilla mausteilla   lue lisää

Uutiset

Sisä-Suomen lehti 29.11.2016

lue lisää

Äänekoskelle avautuu uusi kaupan keskittymä

kun Keittiö ja Talokeskus ja Rakentajan Pysäkki yhdistää  voimansa.

Keittiö ja Talokeskus on ostanut Rakentajan Pysäkki Oy:n liiketoiminnan.

Yhtiön nimenä jatkaa Rakentajan Pysäkki.Tehtaankadulla on muutto myynti 30.11.2016 asti.

1.12.2016 alkaen Rakentajan Pysäkkin toiminta siirtyy Koukkuniemenkatu 6 Äänekoskelle.

Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Anssi Paavilainen puh.0500547336

www.rakentajanpysäkki.fi

 

Eteis- ja käytävämatot

Mattokymppi
Matoilla pehmennät niin kodin kuin julkisen tilankin ilmettä ja luot tunnelmaa. Meiltä löydät - ETEIS/KURAMATOT niin kotiin kuin julkisiin tiloihin - TERASSIMATOT - KÄYTÄVÄMATTOJA monipuolisen valikoiman sekä - irtomattojen KESKILATTIAKOKOJA ja TEKSTIILIKOKOLATTIAMATTOJA erikoistilauksena.

Finn-Mateks- vankkaa pohjalaista matto-osaamista

Finn-Mateks Oy on Alajärvellä toimiva luotettava pohjalainen mattojen maahantuontia ja tukkumyyntiä harjoittava yritys. Sen vuosikymmenien mittainen asiantuntemus takaa osaavan palvelun ja täsmälliset toimitukset. Finn-Mateksin jatkuvasti uudistuva laaja mallisto sisältää mm: käytävä-, neulahuopa-, kura- ja keskilattiamatot.

Meiltä löydät mm. uudenuutukaisen Vuolle-maton ja aina pidetyn Campus-maton rullatavarana, josta leikkaamme maton sinun huonetilaasi mittojen mukaan. Asiakastilauksina toimitamme jouhevasti myös muita Finn-Mateksin maahantuomia mattoja.

Tuotteen kotisivulle
 

Mattokymppi

Mattokymppi on palveleva mattokaupan erikoisliike ja maahantuoja. Mattokympin laajasta mattojen valikoimasta löydät niin nukka-, villa-, puuvilla-, sisal-, käsinsolmitut kuin sileäksikudotut matot. Meiltä löydät mm. suositun Nurmi-ryijymaton sekä trendikkään erilaisen Louhi-ja Kerala-maton rullatavarana, josta leikkaamme maton sinun huonetilaasi mittojen mukaan. Asiakastilauksina toimitamme jouhevasti myös muita Mattokympin mattoja.
 

Suomen 3M -sisääntulomatot

Suomen 3M tarjoaa kustannustehokkaita mattoratkaisuja, jotka auttavat suojaamaan niin kiinteistöjä kuin ihmisiä luoden samalla puhtaan, turvallisen ja miellytävän ympäristön.

3M™ Nomad™ -sisääntulomatot pitävät lattiasi puhtaina ja kuivina. Kovaa kulutusta kestävät Terra™ -matot keräävät irtolikaa niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Optima™ -matot taas suojaavat sisätiloja lialta ja kosteudelta. Sisätiloihin sijoitettavat Aqua™ -matot ovat erinomaisia hienon hiekan ja kosteuden kerääjiä.

Tuotteen kotisivulle

Leijona

Leijona on tuttu laadukkuudestaan ja kestävyydestään - se on luotu kestämään kovaa kulutusta julkisissa tiloissa kuten tuulikaapeissa,työpisteissä ja käytävillä. Leijona-matot ovat täysin kotimaisia, ja niiden suunnittelussa on huomioitu paitsi Suomen vaativat olosuhteet - myös käytettävyys.