Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

                 Tarjoukset

tarjoukset voimassa 20.12.2017 asti

               Uutuudet  

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.lue lisää

Lexington – Klassisen tyylikkäissä tapeteissa tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä .Lue lisää

 

 

 

  Kaikilla mausteilla   lue lisää

Uutiset

Joulun ja Uuden Vuoden aukioloajat

22.12-1.1 kiinni

Hyvää Joulua ja Kaupallista UUtta Vuotta 2018

 

Sisä-Suomen lehti 29.11.2016

lue lisää

Äänekoskelle avautuu uusi kaupan keskittymä

kun Keittiö ja Talokeskus ja Rakentajan Pysäkki yhdistää  voimansa.

Keittiö ja Talokeskus on ostanut Rakentajan Pysäkki Oy:n liiketoiminnan.

Yhtiön nimenä jatkaa Rakentajan Pysäkki.Tehtaankadulla on muutto myynti 30.11.2016 asti.

1.12.2016 alkaen Rakentajan Pysäkkin toiminta siirtyy Koukkuniemenkatu 6 Äänekoskelle.

Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Anssi Paavilainen puh.0500547336

www.rakentajanpysäkki.fi

 

Eteis- ja käytävämatot

Mattokymppi
Matoilla pehmennät niin kodin kuin julkisen tilankin ilmettä ja luot tunnelmaa. Meiltä löydät - ETEIS/KURAMATOT niin kotiin kuin julkisiin tiloihin - TERASSIMATOT - KÄYTÄVÄMATTOJA monipuolisen valikoiman sekä - irtomattojen KESKILATTIAKOKOJA ja TEKSTIILIKOKOLATTIAMATTOJA erikoistilauksena.

Finn-Mateks- vankkaa pohjalaista matto-osaamista

Finn-Mateks Oy on Alajärvellä toimiva luotettava pohjalainen mattojen maahantuontia ja tukkumyyntiä harjoittava yritys. Sen vuosikymmenien mittainen asiantuntemus takaa osaavan palvelun ja täsmälliset toimitukset. Finn-Mateksin jatkuvasti uudistuva laaja mallisto sisältää mm: käytävä-, neulahuopa-, kura- ja keskilattiamatot.

Meiltä löydät mm. uudenuutukaisen Vuolle-maton ja aina pidetyn Campus-maton rullatavarana, josta leikkaamme maton sinun huonetilaasi mittojen mukaan. Asiakastilauksina toimitamme jouhevasti myös muita Finn-Mateksin maahantuomia mattoja.

Tuotteen kotisivulle
 

Mattokymppi

Mattokymppi on palveleva mattokaupan erikoisliike ja maahantuoja. Mattokympin laajasta mattojen valikoimasta löydät niin nukka-, villa-, puuvilla-, sisal-, käsinsolmitut kuin sileäksikudotut matot. Meiltä löydät mm. suositun Nurmi-ryijymaton sekä trendikkään erilaisen Louhi-ja Kerala-maton rullatavarana, josta leikkaamme maton sinun huonetilaasi mittojen mukaan. Asiakastilauksina toimitamme jouhevasti myös muita Mattokympin mattoja.
 

Suomen 3M -sisääntulomatot

Suomen 3M tarjoaa kustannustehokkaita mattoratkaisuja, jotka auttavat suojaamaan niin kiinteistöjä kuin ihmisiä luoden samalla puhtaan, turvallisen ja miellytävän ympäristön.

3M™ Nomad™ -sisääntulomatot pitävät lattiasi puhtaina ja kuivina. Kovaa kulutusta kestävät Terra™ -matot keräävät irtolikaa niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Optima™ -matot taas suojaavat sisätiloja lialta ja kosteudelta. Sisätiloihin sijoitettavat Aqua™ -matot ovat erinomaisia hienon hiekan ja kosteuden kerääjiä.

Tuotteen kotisivulle

Leijona

Leijona on tuttu laadukkuudestaan ja kestävyydestään - se on luotu kestämään kovaa kulutusta julkisissa tiloissa kuten tuulikaapeissa,työpisteissä ja käytävillä. Leijona-matot ovat täysin kotimaisia, ja niiden suunnittelussa on huomioitu paitsi Suomen vaativat olosuhteet - myös käytettävyys.