Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

                 Tarjoukset

               Uutuudet  

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.lue lisää

Lexington – Klassisen tyylikkäissä tapeteissa tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä .Lue lisää

 

 

 

  Kaikilla mausteilla   lue lisää

Uutiset

Sisä-Suomen lehti 29.11.2016

lue lisää

Äänekoskelle avautuu uusi kaupan keskittymä

kun Keittiö ja Talokeskus ja Rakentajan Pysäkki yhdistää  voimansa.

Keittiö ja Talokeskus on ostanut Rakentajan Pysäkki Oy:n liiketoiminnan.

Yhtiön nimenä jatkaa Rakentajan Pysäkki.Tehtaankadulla on muutto myynti 30.11.2016 asti.

1.12.2016 alkaen Rakentajan Pysäkkin toiminta siirtyy Koukkuniemenkatu 6 Äänekoskelle.

Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Anssi Paavilainen puh.0500547336

www.rakentajanpysäkki.fi

 

 

 

Sähkökiukaat


 

Maailmalla jo yli 20 vuotta toiminut Sawo on saapunut nyt myös Suomeen. Filippiineillä sijaitsevissa tehtaissa suomalaisjohto ja suomalainen avainhenkilöstö yhdessä koulutetun sekä motivoituneen paikallisen henkilökunnan kanssa takaavat tuotteiden korkean ja tasaisen laadun.

Henkilökuntaa tehtaissamme on yli 300 ja tuotteita viedään jo yli 80 maahan. Panostamme henkilökunnan osaamiseen ja ylläpidämme SAWO:n kilpailukykyä muun muassa jatkuvan koulutuksen ja tuotekehityksen avulla.

SAWO:lla on erittäin laaja valikoima itse kehitettyjä ja valmistettuja sauna-alan tuotteita: satoja eri kiuasmalleja, täydellinen höyrygeneraattorimallisto, moduulisaunat sekä maailman laajin saunatarvikevalikoima.

lue lisää

 
 

HEHKU-kiukaiden suomalainen design ja innovatiivinen valmistusteknologia takaavat tuotteiden korkean laadun ja toimivuuden. Kaikissa HEHKU-älykiukaissa on Suomessa kehitetty älykäs vastusten ohjausjärjestelmä Smart Heating System (SHS). Saunan sisustajille kiuasmallistomme tarjoaa tyylikkäät sisustuskiukaat eri värivaihtoehdoin. Kaikki kiukaat ovat CE-hyväksyttyjä.

lue lisää

 
 
 
Puukiukaat:
 
 logo
 
 Suomalaiset kiukaat, padat ja saunatuotteet jo yli puolen vuosisadan kokemuksella

Teuvalla valmistettavat saunatuotteet perustuvat vuosikymmenten aikana kehitettyihin ja hyväksi havaittuihin malleihin. Korkean laadun mahdollistavat henkilökuntamme vankka ja monipuolinen osaaminen sekä nykyaikaiset ja tehokkaat valmistusmenetelmämme ja -koneemme.


Ennen kaikkea panostamme jatkossakin siihen että PARRA-kiukaat ja saunapadat kestävät kovaa käyttöä ja vastaavat asiakkaiden vaatimuksiin sekä noudattavat viranomaismääräyksiä. Asiakaspalvelussa tähtäämme monipuolisuuteen ja kattavaan tietotaitoon.

lue lisää