Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

                 Tarjoukset

               Uutuudet  

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.lue lisää

Lexington – Klassisen tyylikkäissä tapeteissa tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä .Lue lisää

 

 

 

  Kaikilla mausteilla   lue lisää

Uutiset

Sisä-Suomen lehti 29.11.2016

lue lisää

Äänekoskelle avautuu uusi kaupan keskittymä

kun Keittiö ja Talokeskus ja Rakentajan Pysäkki yhdistää  voimansa.

Keittiö ja Talokeskus on ostanut Rakentajan Pysäkki Oy:n liiketoiminnan.

Yhtiön nimenä jatkaa Rakentajan Pysäkki.Tehtaankadulla on muutto myynti 30.11.2016 asti.

1.12.2016 alkaen Rakentajan Pysäkkin toiminta siirtyy Koukkuniemenkatu 6 Äänekoskelle.

Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Anssi Paavilainen puh.0500547336

www.rakentajanpysäkki.fi

 

Tutustu: www.osmocolor.fi

Herdins, petsien uranuurtaja Herdins Färgverk Ab:n toiminta sai alkuunsa 1700-luvulla Ruotsin Falunissa. Nykyään pääpaino on puunkäsittelyaineissa mutta tekstiilinkäsittelyaineet ja teknokemialliset tuotteet ovat mukana toiminnassa. Herdins kehittää tuotteita jotka rasittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Tutustu: www.paralett.fi

Kiilto Oy on vuonna 1919 perustettu kemianteollisuuden tuotteita valmistava suomalainen perheyritys. Liiketoimintaamme on liimojen ja niihin läheisesti liittyvien tuotteiden kehitys, valmistus ja markkinointi.

Tutustu: www.kiilto.com

Bona AB on 1919 perustettu perheyritys jonka pääkonttori on Ruotsissa. Toimimme yli 70 maassa tytäryhtiöiden tai itsenäisten maahantuojien kautta.
Toimitamme tuotteita puulattioiden asennukseen, hoitoon ja uudistamiseen lattian koko elinkaarelle, lisäksi toimitamme pinnoitteita johtaville parkettivalmistajille kansainvälisesti.
Kattava järjestelmämme Bona System tarjoaa asiakkaittemme puulattioille elinikäisen tuen (Lifetime Support). Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti pitkäjänteisen kestävän kehityksen periaatteella. Tavoitteemme ei ole vain kaunis lopputulos vaan myös turvallisuus tekijälle ja käyttäjälle sekä tuotteidemme ympäristöystävällisyys.

Tutustu: www.bona.com