Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

                 Tarjoukset

               Uutuudet  

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.lue lisää

Lexington – Klassisen tyylikkäissä tapeteissa tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä .Lue lisää

 

 

 

  Kaikilla mausteilla   lue lisää

Uutiset

Sisä-Suomen lehti 29.11.2016

lue lisää

Äänekoskelle avautuu uusi kaupan keskittymä

kun Keittiö ja Talokeskus ja Rakentajan Pysäkki yhdistää  voimansa.

Keittiö ja Talokeskus on ostanut Rakentajan Pysäkki Oy:n liiketoiminnan.

Yhtiön nimenä jatkaa Rakentajan Pysäkki.Tehtaankadulla on muutto myynti 30.11.2016 asti.

1.12.2016 alkaen Rakentajan Pysäkkin toiminta siirtyy Koukkuniemenkatu 6 Äänekoskelle.

Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Anssi Paavilainen puh.0500547336

www.rakentajanpysäkki.fi

 

 

 

 

Teknoksen teollisuusmaalit metallille, betonille ja muoville. Teknos edustaa vahvaa asiantuntemusta metallin ja teräksen pintakäsittelyssä. Teknos on Suomen markkinajohtaja tällä sektorilla. Perinteisten liuoteohenteisten tuotteiden rinnalle Teknos on kehittänyt kaikkiin metallikohteisiin vaihtoehtoiset vesiohenteiset tuotteet. Kehitystä on vauhdittanut myös liuotepäästöjä rajoittava EU:n VOC-direktiivi.

Hyvin toteutettu pintakäsittely edellyttää järjestelmällistä työskentelyä jo maaliyhdistelmän valinnasta lähtien. Teknoksen maalausjärjestelmät vastaavat kansainvälistä SFS-EN ISO 12944 -standardia. Teknoksen tuotevalikoima on kattava ja sieltä löytyvät oikeat maalausyhdistelmät vaativimpiinkin kohteisiin oli sitten kyse kemianteollisuuden prosessilaitteista, paperiteollisuuden koneista tai silta- ja teräsrakenteista. Pintakäsittelyllä paitsi suojataan ja pidennetään kohteen käyttöikää myös kaunistetaan ja elävöitetään ympäristöä. Korkeatasoiset tuotteet ja lähes rajattomat Teknomix-sävytysjärjestelmän tarjoamat sävytysmahdollisuudet takaavat tältäkin osin hyvän lopputuloksen.

Seuraavat toimipaikat varastoivat ja sävyttävät Teknos Oy:n teollisuusmaaleja:
 Jyväskylä ja Äänekoski

Teknos teollisuusmaalien tuoteselosteet

Teknos teollisuusmaalien käyttöturvallisuustiedoitteet

 

Solmaster-yhtymä lyhyesti

Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavia teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden valmistajia. Päätuotteitamme ovat metalliteollisuuden työstönesteet, rakentamisessa käytettävät lattiapinnoitteet ja kuljetuskaluston pesuaineet. Yli 35 vuotta kestäneen toimintamme aikana tuotevalikoima on laajentunut voimakkaasti ja käsittää tällä hetkellä jo noin 200 erilaista tuotetta. Monet tuotteista perustuvat biologisesti hajoaviin, luonnollisiin raaka-aineisiin – yhtiömme on pitkään ollut kestävän kehityksen edelläkävijä.

Tutustu: www.solmaster.fi