Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

                 Tarjoukset

               Uutuudet  

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.lue lisää

Lexington – Klassisen tyylikkäissä tapeteissa tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä .Lue lisää

 

 

 

  Kaikilla mausteilla   lue lisää

Uutiset

Sisä-Suomen lehti 29.11.2016

lue lisää

Äänekoskelle avautuu uusi kaupan keskittymä

kun Keittiö ja Talokeskus ja Rakentajan Pysäkki yhdistää  voimansa.

Keittiö ja Talokeskus on ostanut Rakentajan Pysäkki Oy:n liiketoiminnan.

Yhtiön nimenä jatkaa Rakentajan Pysäkki.Tehtaankadulla on muutto myynti 30.11.2016 asti.

1.12.2016 alkaen Rakentajan Pysäkkin toiminta siirtyy Koukkuniemenkatu 6 Äänekoskelle.

Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Anssi Paavilainen puh.0500547336

www.rakentajanpysäkki.fi

 

Väriä pintaan! 

Talon uusintamaalaus on edessä silloin, kun vanha maali alkaa näyttää virttymisen merkkejä tai haluat muuten vain vaihtaa väriä. Puupintojen uusintamaalaus kannattaakin tehdä hyvissä ajoin ennen kuin mahdollinen kosteus ehtii vaurioittaa puun pintaa. 

Selvitä, millä maalilla pinta on käsitelty

Ennen maalaamisen aloittamista kannattaa selvittää, minkä tyyppisellä maalilla vanha pinta on edellisen kerran käsitelty. Uusintamaalaukseen kannattaa hankkia samaa maalityyppiä. Värisilmä-liikkeen myyjät auttavat sinua mielellään löytämään oikeanlaisen maalin. 

Puhdista pinta ja pohjusta hyvin

Ennen kuin tartutaan sutiin, vanha pinta puhdistetaan pölystä ja muusta irtoavasta aineksesta. Irtoava, hilseilevä ja jauhomainen vanha maali kaavitaan pois ja jäljelle jäävä kova ja hyvin kiinni oleva maali hiotaan himmeäksi. Pihka poistetaan oksankohdista ja homehtuneet tai sinistyneet pinnat pestään homeenpoistoliuoksella. Puhdistuksen jälkeen pinta suojataan pohjusteella. Sopiva pohjuste valitaan ulkomaalin mukaan; Värisilmä-liikkeiden asiantuntijat auttavat oikean tuotteen valinnassa!

Hyvä sivellin on kaiken A ja O

Maalityypistä riippuen ulkopinta maalataan 1-2 kertaa, ohjeen mukaan. Huonolla siveltimellä ei saa syntymään kunnollista jälkeä hyvälläkään maalilla, joten työvälineet kannattaa valita huolella. Tarkemmat työohjeet ja neuvot kaikkiin maalaustöihisi saat Värisilmästä!

Värisilmästä löydät kattavan valikoiman ulko- ja sisämaaleja niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöön.

TIKKURILA           TEKNOS          VIRTASENMAALIT          UULA                VÄRISILMÄ-ulkomaalit           VÄRISILMÄ-sisämaalit