Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

                 Tarjoukset

               Uutuudet  

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.lue lisää

Lexington – Klassisen tyylikkäissä tapeteissa tekstiilimäistä pintaa, raitoja ja hiekkarannan sävyjä .Lue lisää

 

 

 

  Kaikilla mausteilla   lue lisää

Uutiset

Sisä-Suomen lehti 29.11.2016

lue lisää

Äänekoskelle avautuu uusi kaupan keskittymä

kun Keittiö ja Talokeskus ja Rakentajan Pysäkki yhdistää  voimansa.

Keittiö ja Talokeskus on ostanut Rakentajan Pysäkki Oy:n liiketoiminnan.

Yhtiön nimenä jatkaa Rakentajan Pysäkki.Tehtaankadulla on muutto myynti 30.11.2016 asti.

1.12.2016 alkaen Rakentajan Pysäkkin toiminta siirtyy Koukkuniemenkatu 6 Äänekoskelle.

Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Anssi Paavilainen puh.0500547336

www.rakentajanpysäkki.fi

 

Tapettimallistot

Klassisen moderneja koteja
Värisilmän seinänpäällysteillä

Tapetit viimeistelevät seinänpinnat. Tapeteilla luot voimakkaita tai herkkiä tunnelmia. Värisilmän mallistosta löydät tapetit erilaisiin tunnelmiin ja tyyleihin. Tapettimallistomme ovat nonwoven-pohjaisia EasyUp -tapetteja, ellei malliston kohdalla muuta mainita.

Tapetti viimeistelee seinäpinnat

Istahda mukavasti alas, sulje silmäsi ja tee mielikuvien nojatuolimatka valmiiseen kotiisi. Minkälainen tunnelma kodissasi on? Miltä haluaisit sen näyttävän? Tapettien avulla voit luoda herkkiä tai voimakkaita tunnelmia, tilasta riippuen.

 

Aitous on arvostettua

Suomalaisissa kodeissa pyritään luonnolliseen kauneuteen ja arjen luksukseen – haaveena persoonallinen, kaunis koti. Rauhalliset vaaleat sävyt ovat suomalaisten pysyviä suosikkeja, jotka juuri nyt ovat myös hyvin trendikkäitä. Tehosteiden käyttäminen vaaleiden sävyjen rinnalla piristää kokonaisuutta; Värisilmän mallistossa on runsaasti vaihtoehtoja molempiin tyyleihin sopien.

Nostalgiaa vai sittenkin modernia ja yksinkertaista?

Vanhan remontoijille tai nostalgiaa kaipaaville suosittelemme lautalattioiden seuraksi romanttista kukka- tai kuviotapettia hienostuneissa pastellinsävyissä, mausteena esimerkiksi hopea tai kulta. Moderniin kotiin taas sopii paremmin voimakkaan graafiset kuviot tai ornamentit; vaikka vain tehosteeksi.

Joskus yksi väri riittää

Leikkisää sisustustyyliä, nuorekkuutta tai rohkeita valintoja arvostavalle voi sopia esim. sävyllisesti toisiaan lähellä olevat, yksiväriset tapetit. Plain-mallistomme yksiväriset tapetit ovat hienostuneen mattapintaisia, antaen pehmeän tunnelman huoneeseen.

Tapetin valinnassa kannattaa käyttää apuna Värisilmän asiantuntemusta. Myymälöissä on mm. nähtävänä pidemmät näyterullat, joiden avulla valinta helpottuu.